IntraNote logo

DocuNote Webportal: Kun fantasien sætter grænser for digitalt samarbejde

Med DocuNote Webportal kan du arbejde lige så effektivt med eksterne samarbejdspartnere, som du gør med dine kolleger.

Dit interne samarbejde kører bare på skinner og både dokumenthåndtering og kontraktstyring fungerer gnidningsfrit: Du overser aldrig en eneste frist.
Med DocuNote Webportal opnår du samme succes i dit eksterne samarbejde ved at eksportere de bedste samarbejdsfunktioner fra DocuNote-klienten til en online webportal.

Vi har sat os ned med IntraNote´s chef-konsulent, Knud Bjerregaard Ælmholdt, til en snak om eksternt samarbejde på en online platform.

Online samarbejdsrum og digital sparring

”Alle virksomheder, der samarbejder med eksterne partnere, kan drage enormt stor nytte af en digital og online samarbejdsportal. For man får styr på processerne, og kan nemt og sikkert dele dokumenter med hinanden,” siger Knud Bjerregaard Ælmholdt og forklarer, at samarbejde og sparring med eksterne partnere ofte er udfordrende, fordi det kræver koordinering og kolliderer med organisationens sædvanlige samarbejdskultur.

Dertil kommer den praktiske strukturering af dokumenter og information: Har alle adgang til de rette dokumenter, hvor findes kontrakterne og hvad nu, hvis de deles via usikre fildelingstjenester?

Man slipper kort sagt for at anvende skyggearkiver - som fx Dropbox, WeTransfer m.m. – ved at samle alle dokumenter ét sikkert sted.

Svært ved at 'få brugerne med', når I implementerer et nyt it-system? Viden om  voksnes læring gør hele forskellen.

Skal eksternt samarbejde være svært? Nej!

Overblik og effektive workflows er grundlæggende for mange projekter. Det gælder også det eksterne projektsamarbejde. Her kan du som bruger starte med en ret simpel løsning.

”Din DocuNote Webportal behøver ikke at være vildt avanceret – en simpel løsning tager dig et langt stykke,” siger Knud Bjerregaard Ælmholdt og forklarer, at en standardopsætning til webportalen ofte er en rigtig god begyndelse, som bruges af adskillige virksomheder:

”Især forsyningsbranchen er superglade for denne mulighed, da de har rigtig mange underleverandører. Derfor skal de have styr på, hvor kontrakterne er, hvilke dokumenter leverandører skal have adgang til og hvilke tidsfrister der er. Det kan en lang række andre brancher selvfølgelig også få glæde af. Med DocuNote Webportal behøver eksternt samarbejde altså ikke være svært.”

Det er næsten for nemt… 

Du kommer let i gang med DocuNote Webportal, hvis du allerede har DocuNote. Det kræver blot en installation af DocuNote Webportal, evt. lidt hjælp til opsætning, samt adgang for det antal eksterne brugere, du ønsker (interne DocuNote-brugere får automatisk adgang).

Så er det ellers bare at komme i gang: Med DocuNote Webportal er det kun fantasien, som sætter grænser for dit digitale samarbejde.

Vil du vide mere om webportaler?
Så kontakt IntraNote på tlf. 7026 9500 eller via mail: info@intranote.dk.