IntraNote logo

Sådan sikrer Kim værdi i alle processer hos IntraNote

Kim Hansen er Head of Professional Services hos IntraNote og har været ansat siden november 2023.  Kim sikrer, at IntraNotes tekniker- og konsulentressourcer bliver benyttet optimalt, og at vi er compliant, både it-mæssigt og i forhold til GDPR.

1602742643889Han er leder både for de konsulenter, der implementerer løsningerne og holder workshops med kunderne og for teknikerne, der bygger infrastrukturen, udfører opgraderinger og migrerer kundernes løsninger. Han arbejder tæt sammen med hele afdelingen om kontinuerligt at udvikle vores løsning, så den bliver endnu bedre. 

”Jeg har brugt den første tid til at finde mine fødder, få et overordnet indtryk af vores produkt og få føling med de mennesker, der er i min afdeling,” siger Kim.   

Det er Kims store forståelse for, hvordan organisationer fungerer, og hvordan man skaber værdi i processer, han sætter i spil hos IntraNote. Han kommer med mange års erfaring fra store danske organisationer som NNIT og Bestseller, hvor han har haft ansvar for personaleledelse, leverancer, projekter, it og applikationer.  

”Jeg har aldrig kodet en linje. Jeg er generalist med styr på processerne fra vugge til grav,” fortæller han.  

Efter at have tilbragt hele sit arbejdsliv i store organisationer, var IntraNote en interessant mulighed for at stå som leveranceansvarlig i en mindre virksomhed med et smallere produktfokus. Der er korte beslutningsgange og en anden nærhed og transparens, end han har været vant til. 

”Hos Intranote er det mere familiært, og jeg har haft en fantastisk onboarding. Jeg har fået nogle meget passionerede og kompetente kolleger. IntraNote er tydeligvis en organisation, der holder på sine medarbejdere – kollegerne har lang anciennitet og stor stolthed over den løsning, vi leverer. Generelt er der en åben og humoristisk tilgang til tingene, og der bliver grinet meget.”  

Og det passer Kim godt, for en god dag er en dag med plads til humor, ærlig dialog og gennemskuelige arbejdsgange, hvor der ikke går politik og fnidder i den, som der kan gøre i større organisationer. Og så gør det bestemt heller ikke noget, at der er 10 minutters gang hjemmefra til Papirfabrikken. Der skal være balance mellem arbejde og fritid, og den fleksibilitet er der heldigvis hos IntraNote.