Brancheløsninger med stor fleksibilitet og brugervenlig funktionalitet
Bestil information

Mere end 400 kunder arbejder effektivt, fordi IntraNote altid tilpasser løsningerne til branchens specifikke behov.

 

Boligorganisationer

Vi har i en årrække hjulpet boligorganisationer med effektivisering og videndelig og har derfor et dybt kendskab til jeres hverdag og udfordringer. EU´s nye persondataforordning er en oplagt anledning til at digitalisere boligorganisationernes mange manuelle arbejdsgange.
Læs mere

 

Forsyningssektoren

En stor del af de danske Forsyninger har allerede valgt vores løsninger til dokumenthåndtering, intranet, projekt- og kontraktstyring. Det giver os en unik viden og forretningsindsigt og dermed mulighed for at tilbyde den bedste og mest værdifulde rådgivning.
Læs mere

 

Offentlige organisationer

Vi har gennem flere år hjulpet en væsentlig del af Danmarks kommuner med at skabe en sikker og digital arbejdsplads integreret med eksisterende kommunale systemer. Udover intranet har vi erfaring med at levere kontraktstyring og dokumenthåndtering til offentlige organisationer.
Læs mere


Uddannelsesinstitutioner

Vi har bred erfaring med at hjælpe uddannelsesinstitutioner med at optimere hverdagen. Person-dataloven, Statens Arkiver, e-Boks, Optagelse.dk og meget mere. Vi forstår de udfordringer I står overfor og kan derfor sikre jer fuld udbytte af vores løsninger.
Læs mere

 

Transport

Transport- og shippingbrancherne er internationale og håndterer dagligt en stor mængde dokumenter. Der er mange penge og mandetimer at spare ved at omlægge manuelle arbejdsgange og derfor er digitalisering en kæmpe gevinst i disse brancher.
Læs mere