Lorem Ipsum
Få styr på projektet med et stærkt overblik og en unik opfølgning under hele projektforløbet
Bestil information

DocuNote Projekt

Med DocuNote Projekt kan I samle al dokumentation ét sted og dermed sikre et suverænt overblik og fuld kontrol over jeres igangværende projekter. Vi tilbyder en skalerbar løsning, som er nem at tilpasse hvert enkelt projekt, så I kan gennemføre jeres projekter med succes, til tiden og inden for budgettet. Læs mere om løsningen og hvilke fordele den giver jer og kontakt os for gratis sparring og dialog.

 

Optimeret projekthåndtering 

Få jeres projekter sat i system og opnå en ensartet og optimal håndtering af jeres projekter. Saml alle jeres dokumenter, e-mails og øvrig dokumentation i ét samlet system, med en unik søgefunktion, der sikrer, at I nemt kan genfinde jeres dokumenter. Via rettighedsstyring og versionering af alle dokumenter sikrer I, at alle involverede parter i et projekt altid har adgang til gældende dokumentation, hvorved I undgår fejl.

Bedre overblik over projekterne

Med styr på projekterne og nemt overblik for projektledere og projektdeltagere optimeres projektarbejdet. Rapporter, opgavelister, styring af aktiviteter og milepæle giver en vigtig indikation af fremdriften på jeres projekter, og I kan nå at sætte ind i tide, hvis noget skal korrigeres eller tidsplaner skrider. Og med integrationer til jeres øvrige systemer, kan I via et ’cockpit’ få et samlet overblik over elementerne i forbindelse med projektet.

Optimalt samarbejde

Alle relevante projektdeltagere, både interne og eksterne, kan tilgå dokumenter, rapporter og værdifuld kommunikation via rettigheds-styrede webportaler. Det forbedrer kommunikationen og samarbejdet omkring projekterne på tværs af afdelinger, roller og ansvarsområder. Den mobile adgang giver samtidig tilgang til projektet og den tilhørende dokumentation – uanset tid og sted.

Sikring af kvaliteten

Med et godt overblik over projekterne undgår I overraskelser og overskredene deadlines, som kan ende med at koste dyrt. Projektkort med stamdata/metadata samt en dokumentstruktur, der er tilpasset jeres projektmodeller, understøttes en ensartet og struktureret projekthåndtering. Og med den løbende erfarings- og kompetanceopsamling, har I mulighed for evaluering, læring og en efterfølgende forbedring af processerne.

Øget effektivitet

Realiser effektiviseringspotentialet på jeres projekter. Med skabelon- og frasebiblioteket, automatiserede godkendelsesworkflows og notificering om nye opgaver, sparer I tid. Versionsstyringen på alle dokumenter, sikrer samtidig, at I nemt og hurtigt kan finde opdaterede og relevante oplysninger, hvilket øger effektiviteten og mindsker risikoen for fejl.

Nem risikostyring

Med DocuNote Projekt får I en løsning, der giver et stærkt overblik og en unik opfølgning under hele projektforløbet. Med rapporter og listevisninger får alle parter mulighed for løbende at evaluere på projektet og et overblik over eventuelle risici. Nem rapportering giver ledelsen et styrings- og evalueringsværktøj for hele projektporteføljen, og input til den efterfølgende procesforbedring.

Michael Møller Pedersen
Salgschef

E-mail mmp@intranote.dk
Telefon 6162 1451

Mike Kirkegaard Friang
Salgschef

E-mail mik@intranote.dk
Telefon 6162 1447

Vi er klar til at hjælpe jer med at sætte projektet i system

Kontakt vores projektteam, hvis du er interesseret i at høre mere.

Mange danske virksomheder har allerede valgt en løsning med et stærkt overblik og en unik projektopfølgning: 

Læs også mere om:

Øget kvalitet og færre manuelle opgaver opnået på en simpel og intuitiv
måde. Læs mere

Information om strategi sammen med medarbejdernes deltagelse giver en produktiv organisation. Læs mere
De bedste muligheder for at imødekomme den nye EU Persondataforordning og efterleve compliance. Læs mere

Send dokumenter, kontrakter mm til elektronisk underskrift. Læs mere