Lorem Ipsum
Med IntraNote som samarbejdspartner får I en lang række fordele
Log på ExtraNote
Lorem Ipsum

Har I DocuNote, kan I benytte løsningen i forbindelse med elektronisk underskrift

Læs mere her

Som kunde hos os, får du en lang række muligheder for at få hjælp til at videreudvikle dine løsninger. Vi står klar med hjælp og sparring, og tilbyder både ERFA, kurser, webinarer og support til vores kunder.

Teamviewer - sådan gør du

IntraNote anvender den anerkendte og velafprøvede løsning Teamviewer i forbindelse med service af vores kunder, uddannelse af brugere og præsentationer af vores Enterprise Content Management løsninger.

Tryk på downloadknappen nedenfor og vælg kør for at installere og starte programmet. Når programmet er klart vises et installationsnummer ved feltet "Dit ID" på ni cifre, som du bedes oplyse til konsulenten fra IntraNote. Konsulenten overtager herefter din skærm således, at du kan følge med mens, dit problem bliver identificeret og løst.

Få mere ud af workflow

Vi afholder en række kurser for vores kunder, hvor I kan blive klogere på workflows. Med workflows i DocuNote har I mulighed for at automatisere processer, sikre kvalitet, opnå leveringssikkerhed og udnytte ressourcer bedre.

18jan9:00 am- 3:30 pmDocuNote Workflow - SilkeborgIntraNote a/s, Papirfabrikken 20 A, 8600 Silkeborg

15feb9:00 am- 3:30 pmDocuNote Workflow - KøbenhavnIntraNote, Gammel Kongevej 1, 1610 København V

White Paper - EU Persondataforordningen

Tak for stor deltagelse og mange positive tilkendegivelser i forbindelse med vores seminar om EU Persondataforordningen, hvor vi gav bud på, hvordan I med DocuNote kan blive teknologisk understøttet i forbindelse med efterlevelse af den nye Persondataforordning.

Til at understøtte jer i 'Compliance-projektet' har vi udarbejdet et White Paper, der indeholder:
- Resumé af DocuNote® i relation til Forordningen
- Funktioner, hvor I kan bruge DocuNote® som teknologisk understøttelse af Forordningen
- Konkrete anbefalinger til opsætning
- Tips & Tricks

White Paperet ligger på ExtraNote og vil løbende blive opdateret med flere funktioner og anbefalinger i takt med, at de forskellige forhold i Persondataforordningen bliver afklaret. På ExtraNote kan du også finde de præsentationer, der blev vist på seminarerne.

DocuNote Tips og tricks?

Hører du eller dine kollegaer til dem, der gerne vil have et tip om en god genvej eller muligheder i DocuNote, så tilmeld dig vores Tips & Tricks mailflow.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en e-mail hver uge i tolv uger, for at komme godt igang - herefter en nyhedsmail cirka hver måned, med et godt tip til bedre brug af DocuNote samt øvrige nyheder. Udfyld formularen, så modtager du snart dit første tip.

 

 
 

ERFA 2 gange om året

På vores ERFA arrangementer har I rig mulighed for at erfaringsudveksle. Kunder viser eksempler på, hvorledes de har valgt at anvende DocuNote® eller IntraNote Portal Server® til at understøtte forretningsgange og sikre en bedre informations-struktur i deres virksomhed. Og vi gennemgår roadmap for fremtidige muligheder i løsningerne. 

ERFA indgår som en del af jeres abonnement. I kan læse mere om ERFA-møder på IntraNotes ekstranet ExtraNote. Her kan I se datoer og agenda for kommende arrangementer, læse referater fra tidligere og tage kontakt til andre ERFA-medlemmer.

 

Find mere om ERFA på vores ekstranet ExtraNote og se datoer på kommende ERFA-møder under Arrangementer

Henrik Hultén-Karlshøj
Supportkonsulent

Mette Dalgaard Sørensen
Supportkonsulent

Allan Hasager
Supportkonsulent

Vi er klar til at hjælpe jer med stort som småt

Kontakt vores supportteam, hvis du har spørgsmål til din løsning

70 26 95 00

Vi arbejder på næste version af din løsning:

DocuNote

DocuNote 5.0 er frigivet den 21. september 2017.

Version 5.1 frigives den 21. januar 2018.

IntraNote Portal Server

IntraNote Portal Server 17.3 er frigivet den 20. oktober 2017.

Version 18.1 frigives den 23. februar 2018.