Bliv inspireret af vores artikler og læs om hvorledes vi hjælper vores kunder
Bestil information

Få inspiration og ny viden til, hvordan I kan optimere og effektivisere jeres videndeling. Vi udgiver løbende nye artikler og kundecases, hvor I kan blive klogere på mulige løsninger og fremtidige tendenser.

Artikler

I kender det sikkert. Vi producerer flere dokumenter og e-mails i dag, end vi gjorde i går, vi får flere og flere muligheder for at gemme og dele dokumenter og information med hinanden, og vi har ofte svært ved at finde dokumentet eller informationen og dele den med relevante kollegaer. Det gør samarbejdet i en virksomhed besværligt, hvor det burde være nemt og effektivt.

Vi lever af at rådgive virksomheder i hvorledes, I kan optimere disse processer, og vi har mange års erfaring med at implementere værdiskabende løsninger. Vi vil gerne dele den viden med jer. Og forhåbentlig inspirere jer med ny viden og nye vinkler på, hvorledes I kan effektivisere jeres virksomhed. Vi udgiver derfor løbende artikler, og ser frem til at inspirere jer.

 

Referencer

IntraNote udvikler og implementerer løsninger inden for Enterprise Content Management. Vores kunder spænder bredt over små virksomheder med få ansatte til globale koncerner med over 20.000 ansatte. Siden 2001 har vi hjulpet offentlige og private virksomheder, og vi har kunder indenfor en lang række brancher.

Vi har samlet en række cases der illustrerer, hvilke udfordringer virksomhederne har stået over for og hvad de har fået ud af at implementere en af vores løsninger, herudover hvordan processen har været. Skulle I mod forventning ikke finde en case I kan genkende jer selv i, eller ønsker I yderligere referencer så kontakt os gerne.