IntraNote logo

Hvad gør de andre?

 

Læs om vores kunders erfaringer med IntraNote som digital samarbejdspartner. 

Det faglige hus

”DocuNote er som en schweizerkniv, der nemt kan tilpasses behovene i en fagforening og a-kasse. Vi betragter DocuNote som et alsidigt system for Det Faglige Hus,” fortæller it-projektleder i den tværfaglige fagforening, Det Faglige Hus, Jeanette Lind.

Coop Trading

Når 150 interne brugere og 1750 samarbejdspartnere i 4 lande samt leverandører i hele verden skal have adgang til – nogle af – hinandens dokumenter, kommer en almindelig filserver til kort. Meget hurtigt.

 

Høje-Taastrup Gymnasium

Læs mere om Høje-Taastrup Gymnasiums brug af DocuNote: Effektiv integration med Lectio og elektronisk underskrift for forbedret tidsstyring og dokumentationskontrol.

Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus har lagt sit gamle arkivsystem bag sig. Alle drev samles i DocuNote for at professionalisere, automatisere og kvalitetssikre. 

Frederikshavn Forsyning A/S

Sammen med Frederikshavn Forsyning har IntraNote udviklet en løsning, som er meget efterspurgt af andre forsyningsselskaber: Digitalisering af installationsansøgninger.

Nærum Gymnasium

Nærum Gymnasium, der er et alment gymnasium med 1.050 studerende og 120 ansatte, har benyttet DocuNote til elektronisk dokumenthåndtering og arkivering siden 2011. 

XL-BYG

Efter 12 år valgte XL-BYG at relancere deres intranet. Byggevarekæden gik professionelt til opgaven og har i dag en meget velfungerende intern kommunikation. 

BIOFOS

BIOFOS havde brug for dokumenthåndtering og valgte IntraNotes system, DocuNote. Det var vigtigt for BIOFOS at få et standardsystem, som andre virksomheder også får udviklet løsninger til.

Folketinget

Folketingets afdelinger og partier har behov for at dele information med hinanden. Derfor er det helt centralt for dem at have et velfungerende intranet. Og her faldt valget på IntraNote WorkSpace.