Lorem Ipsum
En stilling i IntraNote er en investering i fremtiden
Om IntraNote

Karriere i IntraNote

I IntraNote sætter vi mål for virksomheden og for den enkelte som to sider af samme sag. Vores performancekultur skal bane vejen for kompetente og stolte medarbejdere, der sikrer det værdiskabende udbytte og de glade kunder.
Vi arbejder ambitiøst og målrettet, og vi lytter og handler. Vi søger medarbejdere med "ild i øjnene", der motiveres af den ambitiøse strategi, som vi har lagt for dagen. Til gengæld tilbyder vi godt kollegaskab, rum til at præge sin arbejdsdag og rammer til at tænke stort og udfordre det eksisterende. 

Aktuelle jobs

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men vi hører gerne fra dig på hr@intranote.dk, hvis du har et talent, du gerne vil byde ind med.

Bliv klogere på IntraNote

Vil du vide mere om det, at arbejde i IntraNote og hvad vi kigger efter, er du altid velkommen til at kontakte HR-/ Økonomi Chef  Mette Albrechtsen eller sende en mail til hr@intranote.dk

Mette Albrechtsen
HR-/Økonomi Chef

Telefon 7026 9500

Værdier definerer vores kultur

Vi efterlever og italesætter hver dag vores arbejde gennem værdierne:

Åben, ærlig og direkte

Vi undrer os højlydt. Hvis noget ikke giver mening, er det fordi, det ikke er forklaret godt nok, ... eller fordi det ikke giver mening - og så skal det laves om.

Engagement!

Engagement er lig vilje gange indsats. Når dagen er omme, skal vi aldrig kunne kigge tilbage og tænke, at vi måske kunne have nået målet med en ekstra indsats.

Tillid er noget, vi har til hinanden

Vi stoler på, at vores kolleger yder deres bedste og handler ud fra de bedste intentioner.

"Det er ikke bare lige..”

Vi tager kompleksiteten af det, vi laver, alvorligt. Og vi sikrer, at de løsninger, vi vælger, er langtidsholdbare og skalerbare. Der er ingen quick fixes.

Værdi for os = værdi for kunden

Alt, hvad vi laver, handler om vores kunder. Kunderne er vores vigtigste aktiv og dermed vores eksistensberettigelse.