Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
IntraNote logo

Få digitaliseringen i hus

Skab bedre tid til beboerne med færre manuelle arbejdsgange

Branche : Boligorganisationer

Slut med at lede... 
Hurtig adgang til al relevant information

Som boligorganisation håndterer I både HR, økonomi, byggesager, boligadministration - og meget mere. Derfor er det smart at have styr på data og kontrakter ved at skabe en ensartet struktur og automatisere opgaver. Alt dette er muligt med IntraNotes digitale løsninger DocuNote og WorkSpace, som også gør det let at arbejde sammen i organisationen på tværs af jobfunktioner og lokationer. 

integrationer

Integrationer 

DocuNote integrerer op mod boligsystemer som EG Bolig, KTP’s WebBolig og Unik Bolig, og er dermed et naturligt supplement til jeres arbejdsgange.
Her kan I vedligeholde dokumentation ét sted, så I er sikre på, at alt altid er korrekt, samt importere og eksportere data mellem systemer for at lette jeres arbejde.

Desuden kan I spejle boligsager fra jeres ’kompletboligsystem’ til DocuNote. Dette gælder alle data og dokumentation.

persondata

Dokumenthåndtering

Med DocuNote kan I nemt søge efter dokumenter, lave udtræk, dele viden og have styr på kontrakterne – og I kan konstant se den nyeste version, så I ved, hvad der skal arbejdes videre med. I vil opleve de mange fordele ved at arbejde med versioneringer og faste skabeloner i en ensartet struktur.
I har overblik over økonomi, byggesager og henvendelses-/klagesager – her er det let at imødekomme beboeres ønsker om aktindsigt.
Desuden kan I integrere til Outlook, så I nemt og hurtigt kan arkivere og genfinde jeres e-mails. Kort sagt: Al relevant dokumentation placeres samme sted, så I får effektive arbejdsgange.

project

Få styr på viden og processer

Uanset om I skal bruge data tilknyttet forretningen, byggeprojekter, kontraktstyring eller noget helt fjerde, kan I nemt finde det relevante materiale.
I kan søge på kryds og tværs af sagen ved at definere specifikke felter - fx Henvendelsessager – Klagesager – Støj.

Det er også oplagt for jer at oprette skabeloner, som gør hverdagen lettere og minimerer risikoen for fejl. Og at opsætte workflows, der effektiviserer arbejdsgange og sikrer, at alle
processer overholdes. 

HR

Persondata

I boligorganisationerne jonglerer I med alt fra HR til boligadministration, økonomi og byggesager, og har et væld af kontrakter fyldt med persondata.

Derfor skal I føle jer trygge ved, at alle data om beboere og medarbejdere altid opbevares sikkert, og at de slettes automatisk, når I ikke mere må opbevare dem.

Kort sagt: Bliv compliant med persondatalovgivningen og gem personfølsomme data sikkert og effektivt.

 

project

Intranet

Få jeres egen digitale ’kaffemaskine’, hvor I kan mødes, selv om I er spredt for alle vinde. Og brug samtidig IntraNote WorkSpace som omdrejningspunkt for at søge viden og minimere antallet af interne e-mails. Det er her, I starter alt op, så I kun har én indgang til alle arbejdsopgaver.
Samtidig tror vi, at jeres varmemestre vil blive glade for app´en, så de altid har et opslagsværk ved hånden.

Cloud

Samarbejdsrum

Ekstranet, samarbejdsrum, bestyrelsesportaler…
Der er masser af muligheder for at dele viden med leverandører og samarbejdspartnere. I kan mødes digitalt i samarbejdsrum, hvor alle har adgang til relevante dokumenter.

I kan også oprette bestyrelsesweb med adgang til dokumenter, så I slipper for at udskrive og udsende materiale – og modtagerne kan kommentere direkte i materialet.
Med det indbyggede rettigheds- og sikkerhedssystem er der fuld kontrol med logins og alle har altid adgang til opdaterede dokumenter.

Digital underskrift

Digitale underskrifter

Med IntraNote Signing kan I lynhurtigt indsamle digitale underskrifter via computer, tablet eller smartphone. Både på kontoret og ude ved beboeren. I får den underskrevne kontrakt retur i løbet af få minutter, fuldt opdateret og journaliseret i DocuNote.

Vil du have mere viden om vores boligløsning - så kontakt:

Michael Brancheside

 

Michael Møller Pedersen

Telefon: 61621451
E-mail: mmp@intranote.dk