Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
IntraNote logo

Danske kommuners foretrukne intranet

Med køreklar kommuneskabelon, så I lynhurtigt kan komme i gang.

Branche : Kommuner og Offentlige institutioner

25 % af de danske kommuner deler viden via IntraNote WorkSpace

IntraNotes gennemprøvede kommuneskabelon er opbygget gennem mange år og bygger på stor erfaring. I skal derfor kun bruge få ressourcer på implementeringen, hvor vi naturligvis yder rådgivning og sparring. Desuden medfølger løbende support samt drift og intranetadministration ’as-a-service’, så jeres hverdag bliver så let som mulig.

project

Tilpasses netop jeres behov

IntraNote WorkSpace bygger på de fire intranet-elementer: Organisatorisk, rollebaseret, personaliseret og socialt.

Der opbygges en struktur, som passer ind i netop jeres arbejdsgange, så I får optimalt udbytte af intranettet.

Jeres behov for samarbejdsrum, informationsflows m.v. doseres, så jeres interne kommunikation passer til jeres mål og kultur.  

HR

Nå ud til alle medarbejdere

En af grundene til, at IntraNote WorkSpace er så populær i danske kommuner er, at systemet får alle medarbejdere med. Uanset om man er hjemmeplejer på farten, eller sidder tæt på administrationen, er nødvendig information altid kun et klik væk.

Masseudsendelser

Kommuneskabelon

Vores kommuneskabelon bygger på stor indsigt i jeres behov. Den kan implementeres lynhurtigt og vores konsulenter har stor erfaring i at samarbejde med kommunerne. 

kontraktstyring

Kontraktstyring

Hold styr på jeres it-kontrakter. Læs fx her, hvordan Bornholms Regionskommune har arbejdet med kontraktstyring.
Kan også leveres gennem SKI.

project

Sikkerhed

IntraNote WorkSpace er et af markedets mest gennemtestede og afprøvede produkter.  Sikkerheden er i top og bygger blandt andet på vores mere end 400 referencer.

Vi valgte IntraNote WorkSpace, da det netop er en løsning med meget funktionalitet til en attraktiv pris. Det giver en stor tryghed, at løsningen bruges af mange andre kommuner.

Tine Bjørneboe, Webredaktør – Næstved kommune

Cloud

Cloud eller on-premise

IntraNote WorkSpace kan leveres som en private cloud-løsning (MS Azure) eller on-premise i jeres egen infrastruktur. Brugersynkronisering til AD/IDM er standard.

fastpris (1)

Fast pris

IntraNote WorkSpace afregnes til en fast pris for licenser og ydelser (uddannelse, opsætning mv.) Det løbende abonnement inkluderer ERFA-medlemskab, support, opdateringer mv.
Kan også leveres gennem SKI.

integrationer

Integrationer

IntraNote WorkSpace kan som standard integreres til AD, IDM, SkoleIntra / AULA, ESDH, fagsystemer (f.eks. Plan2Learn), lønsystemer, økonomisystemer etc.

Vil du have mere viden om vores kommuneløsning - så kontakt:

Michael Brancheside

 

Michael Møller Pedersen

Telefon: 61621451
E-mail: mmp@intranote.dk