Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
IntraNote logo

Få digitaliseringen til at rulle

Kør alle dokumenter gennem DocuNote og hold styr på jeres data

Branche : Transport

Skal vi sætte fart på jeres digitalisering?

Med DocuNote er det let at skabe overblik over kontrakter, kundesamtaler, reklamationer, klagesager, leverancer og meget mere. I kan samtidig tage DocuNote med på farten og løse alt mobilt.

Husk også, at I kan udbygge IntraNotes løsninger, efterhånden som I er klar til det. Fx ved at starte med kontraktstyring eller HR, og så kan I senere tilføje mere, hvis I får brug for det.

persondata

Persondata

Pas omhyggeligt på de data I har om kunder og medarbejdere.
Bliv compliant med persondatalovgivningen og gem personfølsomme data sikkert og effektivt.

Emails

E-mails

Arkiver nemt jeres e-mails fra kunder og samarbejdspartnere. Integrationen med Outlook gør det nemt at arkivere og genfinde e-mails fx i forbindelse med klagesager eller aftaler med leverandører.

Digital underskrift

Digitale underskrifter

Med IntraNote Signing kan I lynhurtigt indsamle digitale underskrifter via computer, tablet eller smartphone. Og selvfølgelig på farten. Send et link til dokumentet via e-mail og undgå at sende fortrolige oplysninger og persondata via usikre mailsystemer.

kontraktstyring

Kontrakter

Med DocuNote er det let at holde styr på jeres kontrakter. Og det kan ses på bundlinjen, for når kontrakter er opdaterede, håndteres korrekt og opsiges til tiden, sparer I både tid og penge.

Vil du have mere viden om vores transportløsning - så kontakt:

Michael Brancheside

 

Michael Møller Pedersen

Telefon: 61621451
E-mail: mmp@intranote.dk