IntraNote logo
Silkeborg den 7. maj 2018

IntraNote udvider forretningsområdet

Thomas Nielsen er ansat som Senior Communication Advisor

Videndelingshuset IntraNote a/s udvider forretningsområdet til nu også at omfatte rådgivning af ledelser og kommunikationsafdelinger omkring intern kommunikation.

”Vores mange års erfaring med at levere intranet og dokumenthåndtering til bl.a. kommuner og virksomheder har givet dyb indsigt i den store kompleksitet, som organisationerne skal navigere i, når det gælder intern kommunikation. Derfor er det naturligt, at vi nu udvider forretningsområdet og formaliserer den rådgivning, som allerede finder sted over for vores kunder – og som vi fremover vil satse endnu mere på,” forklarer adm. direktør Lars Hegaard fra IntraNote.

Til at udvikle det nye område har IntraNote ansat Thomas Nielsen. Med en baggrund fra blandt andet JYSK og LEGO Koncernen har han stærke forudsætninger for at rådgive kunderne hos IntraNote, der i dette forår bl.a. har føjet Folketinget til kundedatabasen, som ud over en lang række danske og internationale virksomheder også omfatter mange af de danske kommuner og uddannelsesinstitutioner.

Thomas Nielsen ser frem til de nye udfordringer:
”Det er altafgørende for virksomheders succes, at den interne kommunikation og videndeling fungerer. IntraNote kan meget mere end at levere et kommunikations- og samarbejdsværktøj. Vi tilbyder kunderne rådgivning, som favner både de tekniske og kommunikationsmæssige perspektiver, så man opnår en helstøbt løsning. For os handler det om at hjælpe vores kunder igennem den forandringsproces det ofte er, når man som organisation virkelig sætter fokus på at skabe maksimal effekt af sin interne kommunikation og videndeling,” siger Thomas Nielsen.

Nærmere information fås hos:
Adm. direktør Lars Hegaard på telefon 30 70 04. 25 eller e-mail lhe@intranote.dk
Senior Communication Advisor Thomas Nielsen på telefon 29 32 32 36 eller e-mail tni@intranote.dk


Thomas Nielsen
IntraNote a/s har ansat Thomas Nielsen (45) som senior kommunikationsrådgiver med primært fokus på rådgivning og sparring for kunderne i forhold til deres interne kommunikation samt sparringspartner for IntraNotes produktudviklingsteam.

Thomas Nielsen er uddannet cand. mag. (engelsk og medieledelse) fra Odense universitet og Stirling University i Skotland. Han har blandt andet arbejdet som intranetansvarlig for JYSK og kommunikationsrådgiver og teamleder i LEGO Koncernen.