Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
IntraNote logo

Cookiepolitik

Dette website udbydes af IntraNote a/s, og når du klikker dig ind på websitet indsamles en række oplysninger om din adfærd på sitet. Nedenfor kan du læse mere om, hvilken information vi indsamler, hvordan vi behandler informationen, hvad vi bruger den til, hvem der har adgang til oplysningerne samt hvem du skal kontakte om de indsamlede oplysninger.

Cookies

Når du besøger et eller flere af IntraNotes sites modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du få en vejledning til, hvordan du helt eller delvist undgår at modtage cookies, og hvordan du sletter de cookies, du allerede har modtaget, her.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er IKKE et program, og den kan IKKE indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

En cookies levetid afhænger af den enkelte udbyder. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet – andre kan eksistere i op til to år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er fx 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Læs vejledningen her.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Læs vejledning til, hvordan dette indstilles i din browser her.

Vi gør opmærksom på, at der i linket er opstillet en vejledning til langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc og søg efter "cookies".

Hvad bruges cookies til på vores website?

IntraNote a/s anvender cookies til at føre statistik over antallet af brugere samt deres adfærd på vores site.

Det gør vi med det formål at give brugerne den bedst mulige brugeroplevelse samt til at vurdere, hvorvidt brugerne finder det, de søger. IntraNote a/s anvender også cookies til at levere relevante og målrettede online kampagner på Googles søge- og displaynetværk.

Cookies fra samarbejdspartnere

Vi bruger cookies fra Google Analytics til at levere målrettet og relevant indhold på websitet samt salg. 

Desuden benytter vi tredjeparts-cookies fra HubSpot til at evaluere brugen af websitet og for at kunne målrette kommunikationen til brugerne bedst muligt og præsentere det mest relevante indhold for den enkelte besøgende. Læs mere om cookies fra HubSpot her

Personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger fx ved at tilmelde dig et arrangement, tilmelde dig nyheder, bestille en opringning, materiale eller online demo. Her indsamles fx oplysninger om firma, adresse, postnummer, e-mail og telefonnummer. Personoplysningerne bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet til.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1