Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
IntraNote logo

Dokumenthåndtering /ESDH

Dokumenter og e-mails i ét system. Sikkerhed, tryghed og styr på alt.

Information governance strategi – eller kort fortalt:
Orden, system og effektivitet.

Danmark opruster. For alle ved, at danske arbejdspladser skal digitalisere for at overleve.
I to årtier har IntraNote hjulpet både private og offentlige organisationer med solide it-løsninger, så administrative arbejdsgange løses hurtigt og rigtigt.

DocuNote

Derfor skal du vælge DocuNote til dokumenthåndtering / ESDH

Op til 20% af vores arbejdstid går med at indsamle og lede efter information. Få kontrol over organisationens viden og spar tid ved at digitalisere arbejdsprocesserne.

Adgang til alt

Al jeres viden samles ét sted; tekster, billeder, lyd, video, e-mails… I kan oprette dokumenter og tilgå dem døgnet rundt, uanset hvor den enkelte medarbejder befinder sig – også via DocuNote App. 

Styr på persondata

Lev op til EU´s persondataforordning med et sikkert system, hvor alle dokumenter og tilhørende e-mails samles ét sted, og der udøves kassation med automatiseret sletning af forældet materiale.

Versionsstyring

Let og sikkert samarbejde, fordi flere kan arbejde i både kladdeversioner og publicerede dokumenter. I kan nemt se, hvilken version der er gyldig og hvem der sidst har ændret noget.

 

Effektivt og søgbart

Dokumenterne er søgbare for alle relevante brugere. I kan søge på fritekst eller metadata som dokumenttype, kategori, dokumentejer osv. Søgeresultatet vises både i listeform og en pdf-viewer.

Workflows

Med automatiske worksflows kan I automatisere jeres arbejdsgange. Enhver forretningsproces kan bygges ind i systemet; fra helt simple e-mail-notifikationer til avancerede workflows.

Integrationer

Import, eksport eller integration af data mellem jeres eksisterende systemer og DocuNote automatiseres, så I opnår valide data og færre manuelle processer. AD-integration, så I altid er sikret opdaterede brugerinformationer uden vedligeholdelse.Bestil materiale eller få en snak

Må vi fortælle dig mere?

Har du ikke lige fundet det, du søger, eller vil du vide mere om, hvordan IntraNote kan hjælpe din organisation med at arbejde smart og effektivt?

Så send os en besked, og du hører hurtigt fra os.

Case

BIOFOS valgte DocuNote dokumenthåndtering

Læs kundecase