IntraNote logo

Information governance strategi – eller kort fortalt: Orden, system og effektivitet.

Danmark opruster. For alle ved, at danske arbejdspladser skal digitalisere for at overleve.

I to årtier har IntraNote hjulpet både private og offentlige organisationer med solide it-løsninger, så administrative arbejdsgange løses hurtigt og rigtigt.

Er du også en af dem, som bruger over 20% af arbejdstiden på at indsamle og lede efter information? Se her, hvordan du får kontrol over din tid:

DocuNote

Derfor skal du vælge DocuNote til dokumenthåndtering / ESDH

Op til 20% af vores arbejdstid går med at indsamle og lede efter information. Få kontrol over organisationens viden og spar tid ved at digitalisere arbejdsprocesserne.

Adgang til alt

Al jeres viden samles ét sted; tekster, billeder, lyd, video, e-mails… I kan oprette dokumenter og tilgå dem døgnet rundt, uanset hvor den enkelte medarbejder befinder sig – også via DocuNote App. 

Styr på persondata

Lev op til EU´s persondataforordning med et sikkert system, hvor alle dokumenter og tilhørende e-mails samles ét sted, og der udøves kassation med automatiseret sletning af forældet materiale.

Versionsstyring

Let og sikkert samarbejde, fordi flere kan arbejde i både kladdeversioner og publicerede dokumenter. I kan nemt se, hvilken version der er gyldig og hvem der sidst har ændret noget.

Effektivt og søgbart

Dokumenterne er søgbare for alle relevante brugere. I kan søge på fritekst eller metadata som dokumenttype, kategori, dokumentejer osv. Søgeresultatet vises både i listeform og en pdf-viewer.

Workflows

Med automatiske worksflows kan I automatisere jeres arbejdsgange. Enhver forretningsproces kan bygges ind i systemet; fra helt simple e-mail-notifikationer til avancerede workflows.

Integrationer

Import, eksport eller integration af data mellem jeres eksisterende systemer og DocuNote automatiseres, så I opnår valide data og færre manuelle processer. AD-integration, så I altid er sikret opdaterede brugerinformationer uden vedligeholdelse.

Hvad er ESDH
Hvad er ESDH?

Definition

Dokumenthåndtering eller ESDH-løsning. Kært barn har mange navne, men essensen af DocuNote er at beskytte og systematisere data fra vugge til grav. Ved at digitalisere områder som journalisering, arkivering, sags- og kontraktstyring, sparer I masser af tid og undgår fejl. Samtidig kan I lettere videndele på tværs af organisationen og leve op til gældende lovkrav.

Martin_Overgaard
Download materiale

Fortæl mig mere om håndtering af dokumenter og e-mails

Vil du vide mere om, hvordan DocuNote kan hjælpe din organisation med at arkivere e-mails?
Vil du høre, hvordan I kan arbejde sikkert og effektivt med jeres sager og dokumenter?

Download materiale og læs mere om DocuNote dokumenthåndtering.

Case

BIOFOS valgte DocuNote dokumenthåndtering

Læs kundecase