IntraNote logo

Lederens cockpit

Giv lederne et samarbejdsrum, så informationssøgning og hverdag glider lettere

Når intranettet bliver et rigtigt værktøj i hverdagen

Ledere skal lede mennesker og ikke bruge dyrebar tid på at lede efter information. Med en samarbejdsportal kan du sammensætte en side, der er målrettet lederne. Det er naturligvis super let at administrere adgangen.

Ledere leder mennesker

Spild ikke ledernes tid

Organisationens effektivitet afhænger af, at alle ved, hvad de skal. I en travl hverdag kan det være svært at holde snor i alle informationer. Samtidig er det vigtigt, at organisationens ledere har et fortroligt rum, hvor de kan samarbejde og videndele med hinanden.

Optimalt informationsgrundlag

Ved at samle information, der er relevant for lederne, letter du ikke blot hverdagen for dem. Du kan også guide deres fokus hen mod det, der netop nu er vigtigt for virksomheden.

Mobil adgang

Lederens portal kan naturligvis også tilgås mobilt fra telefon og tablet. I en travl hverdag er det en lettelse, at man ikke er afhængig af at skulle møde ind på kontoret for at følge med.

Direkte kanal for topledelse og stabe

På et dedikeret site kan topledelsen og stabsfunktioner som HR og kommunikationsteamet henvende sig direkte til lederne i organisationen. Fx for at forberede dem på kommende forandringer.

Let administration af adgang

For redaktørerne af lederens portal er det let at tilføje nye medlemmer direkte på siden.

Download materiale

Mere viden om ledereners cockpit

Vil du vide mere om et samarbejdsrum til lederen, så informationssøgningen og hverdagen glider lettere?

Download materiale og læs mere om lederens cockpit.

Download gratis e-bog

Sådan skabte vi et intranet, som brugerne sætter pris på

Et intranet, som brugerne ikke tager til sig, har ingen værdi for din virksomhed. Men hvordan skaber du egentlig et intranet, som brugerne reelt sætter pris på og engagerer sig i?

Download e-bogen