Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
IntraNote logo

IntraNote Signing

Sæt en digital underskrift , så alle hurtigt kan komme videre.
Enkelt. Fleksibelt. Sikkert.

IntraNote Signing - en underskrift du ikke kan leve uden

IntraNote Signing er en cloud-løsning i Microsoft Azure, der tilbyder digitale underskrifter. Processen foregår lynhurtigt på computer, tablet eller smartphone, og du får det underskrevne retur i løbet af få minutter, fuldt opdateret og journaliseret i DocuNote.
Så hvorfor spilde kostbar tid på, at et dokument kommer omkring alle underskrivere?

Dine kunder og samarbejdspartnere modtager links via e-mail direkte til det dokument, der skal underskrives. I undgår derfor at sende fortrolige oplysninger og persondata via usikre mailsystemer. Og så arbejder I effektivt og sparer penge på print og porto. 

Intranote Signing

Underskriv hvor som helst - og når som helst

Slut med at spilde tid på at printe, scanne, makulere, e-maile og arkivere - og undgå , at fortrolige papirer ligger spredt tilfældige steder. De underskrevne dokumenter er lette at læse, for der findes kun originalen, som altid ligger på sin rette hylde.

Multisignering

Send dokumenter til flere og bestem selv rækkefølgen. Fx kan køber underskrive før sælger, bestyrelsen før revisoren osv.

Bundling

Send flere dokumenter til underskrift på én gang. Saml fx en kontrakt med tilhørende bilag og send det samlet i én arbejdsgang.

Underskriftsmarkører

Foruddefinerede skabeloner sikrer, at underskrift og eventuelle initialer placeres korrekt. Du kan også selv tilføje underskriftsmarkører.

 

Påmindelser

Hvis en modtager har glemt at underskrive, sender systemet automatisk en påmindelse med link til dokumentet.

Log og versionsstyring

Alle hændelser logges automatisk i DocuNote, og versionsstyringen sørger for, at du altid kan se tidligere versioner.

Arkivering

Det endelige dokument, med alle underskrifter, omdannes automatisk til en PDF, der signeres med et certifikat og låses for ændringer.To-faktor-sikkerhed, hvor underskriver modtager pinkode, afregnes med 1kr. pr. sms (Gælder fra DocuNote version 5.1)
IntraNote Signing kan bruges i DocuNote til version 5.0 eller nyere. 
Alle priser er ex. moms og abonnement.
Abonnementsvilkår

IntraNote Signing er en sikker digital underskrift, som integreres med din organisations DocuNote.

Det er en sky-løsning, hvor I naturligvis også kan sende dokumenter til underskrift hos kunder og samarbejdspartnere, der ikke har DocuNote. I betaler for at kunne invitere kunderne med op i ’skyen’ og derfor koster IntraNote Signing et beløb ud over jeres almindelige DocuNote-løsning.

Prisen for et IntraNote Signing-abonnement er 249 kr. pr. måned., som forudbetales for 1 år ved opstart. Prisen er ekskl. moms.

Jura

IntraNote Signing er en bindende underskrift.
Det internationale advokatfirma Bird & Bird fastslår i et notat udarbejdet for IntraNote, at bindende aftaler gyldigt kan indgås med IntraNote Signing. Notatet kan læses her: Gyldighed af digitalt indgåede aftaler

Bare kast jer ud i det

Prøv IntraNote Signing gratis

Hvis I allerede har DocuNote, kan du nemt teste, om digitale underskrifter er noget for jer. Vi giver jer nemlig de første 10 uden beregning.

Kontakt mig

Fortæl mig mere om digital underskrift

Kontakt mig så jeg kan høre mere om IntraNote Signing og hvordan digitale underskrifter kan lette min hverdag.
Lad mig også lige vide, hvordan jeg får de første 10 gratis underskrifter.