IntraNote logo

Vi optimerer og effektiviserer din hverdag

Mere end 100 uddannelsesinstitutioner bruger IntraNote som digital partner

Branche : Uddannelsesinstitutioner

Ses vi i vores uddannelses-fællesskab?

Med DocuNote Uddannelse samles jeres administrative processer i ét system, hvor I får fuld adgang til at effektivisere og automatisere alle arbejdsgange.

Mere end 100 ungdomsuddannelser, videregående uddannelsesinstitutioner m.v. bruger allerede IntraNote som digital samarbejdspartner. I træder derfor ind i et fællesskab, hvor I møder kolleger og er med til at definere, hvordan vi kan hjælpe med at optimere jeres hverdag mest muligt.

 

New call-to-action

integrationer

Integrationer

I kan integrere med bl.a. Office-pakken, Outlook, AD, Optagelse.dk, KOT, Lectio, SIS, LUDUS, EASY, e-Boks, CPR-validering, UMS fra InLogic og meget mere. Dermed henter fx Optagelse.dk automatisk alle de relevante data, I skal bruge.
Desuden kan I levere direkte til Rigsarkivet (Tidligere Statens Arkiver), hvor vi kan hjælpe jer igennem hele processen: Fra rådgivning og indtil alt det praktiske er ordnet og opgaven er løst.

Masseudsendelser

Masseudsendelser

I kan nemt masseudsende breve via e-Boks. Benyt jer samtidig af de mange muligheder, der er knyttet til masseudsendelserne. I kan fx bruge digitale underskrifter, brevflette til mange, hente værgeinfo og elevoplysninger fra Optagelse.dk og KOT, udsende breve automatisk til værger, hvis eleven er under 18 år, og automatisk arkivere alt sendt post i elevens mappe.

Mulighederne er mange – fortæl os om netop jeres behov.

HR

Persondata

Pas omhyggeligt på de data I har om elever, studerende og medarbejdere.
Bliv compliant med persondatalovgivningen og gem personfølsomme data sikkert og effektivt.

Emails

E-mails

Arkiver nemt jeres e-mails. Integrationen med Outlook gør det nemt at arkivere og genfinde e-mails, og al relevant dokumentation placeres samme sted.

Digital underskrift

Digitale underskrifter

Med IntraNote Signing kan I lynhurtigt indsamle digitale underskrifter via computer, tablet eller smartphone. I får det underskrevne retur i løbet af få minutter, fuldt opdateret og journaliseret i DocuNote.

Vil du have mere viden om vores uddannelsesløsning - så kontakt:

Jacob Brancheside

 

Jacob Sidelmann Holm

Telefon: 61621460
E-mail: jsh@intranote.dk