Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
IntraNote logo

Intranettet er et knudepunkt

Lad intranettet samle jer om et fælles formål.

Få en solid værktøjskasse til intern kommunikation

Intern kommunikation er vanvittig vigtigt. Lederens rolle som kommunikatør har stor bevågenhed, og valget af træfsikre kanaler er afgørende for at skabe resultater. I kan ikke undvære et let og intuitivt intranet.

Vi bygger intranet på erfaring og holdninger

Skab en digital organisation

IntraNote har holdninger til intranet. For det er andet og mere end dokument- og nyhedsdeling. Det kan blive et sandt samlingspunkt for din organisation – hvis du vil?

At købe et intranet fra IntraNote er meget mere end blot at købe en platform. Du får en partner, der har to årtiers erfaring med videndeling, og vi vil arbejde benhårdt på at skabe en succes sammen med dig.

Den moderne arbejdsplads

En dynamisk og lettilgængelig intranetplatform er et must i en tid med digitalisering i centrum. Skab rammerne for fremtiden.

Let og intuitiv kommunikation

Det er let og sjovt at dele viden i IntraNote WorkSpace. I kan arbejde med skabeloner eller jeres helt eget design. Medarbejderne kan være medskabende og dine intranetredaktører vil kaste sig over opgaverne!

Nå hele organisationen

IntraNote WorkSpace kan tilgås via app, mobil-web og tablet og er derfor populær hos kørende sælgere, social- og sundhedsassistenter, butikspersonale og andre uden en fast arbejdsstation.

En kvart million brugere

Med en kvart million registrerede brugere er IntraNote WorkSpace verdens mest udbredte danskproducerede intranetplatform.

Brug de sociale teknologier

Kun få tør lægge virksomhedsdata ud til Facebook eller andre sociale medier, men de sociale teknologier vil mange gerne bruge. Med IntraNote WorkSpace kan I kommentere, give likes osv.

Den fleksible løsning

IntraNote WorkSpace sælges som en standardpakke, der kan tages lynhurtigt i brug. Men pakken kan også ændres, så den formes til jeres specifikke behov.

Bestil materiale eller få en snak

Må vi fortælle dig mere?

Har du ikke lige fundet det, du søger, eller vil du vide mere om, hvordan IntraNote kan hjælpe din organisation med at arbejde smart og effektivt?

Så send os en besked, og du hører hurtigt fra os.

Download gratis e-bog

Sådan skabte vi et intranet, som brugerne sætter pris på

Vi har interviewet tre kommunikationsmedarbejdere i tre vidt forskellige organisationer og spurgt ind til, hvad de konkret får ud af intranettet, og hvilke tiltag de gør for at få endnu mere værdi ud af deres intranet.

Download e-bogen

bg-graphics
bg-graphics

Pssst – Få videndelingshusets allerbedste tips

Læs flere blogindlæg

Løsninger - IntraNote WorkSpace - Services - Intranet

Styrk den interne kommunikation

Dit intranet skal afspejle virksomhedens målsætning

Løsninger - IntraNote WorkSpace - Services - Intranet

God kommunikation øger medarbejdertilfredsheden

Fremtidens intranet er styret af brugerne

Løsninger - IntraNote WorkSpace - Services - Intranet

Mange faktorer har betydning for prisen

Det koster et godt intranet

Læs flere blogindlæg