Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
IntraNote logo

DocuNote

Jonglerer du med mange dokumenter?
Vores løsninger er skabt til hverdagen.

Digitalisering, sikkerhed og effektive arbejdsdage

Brugervenligt design

Stor genkendelighed fra Microsoft, drag & drop-funktioner og intuitiv brugerflade.

Effektive arbejdsgange

Automatiserede processer giver dig og kollegerne en nem hverdag og tid til andre opgaver.

Nem dokumentation

Ét samlet arkiv med dokumenter, bilag og e-mails. Så har I altid overblik og helt styr på sikkerheden.

Dansk support

IntraNotes supportmedarbejdere og fagspecialister samarbejder tæt om at servicere jer.

Orden og system giver færre fejl og mere arbejdsglæde

Hvad er ESDH
Hvad er ESDH?

Definition

Dokumenthåndtering eller ESDH-løsning. Kært barn har mange navne, men essensen af DocuNote er at beskytte og systematisere data fra vugge til grav. Ved at digitalisere områder som journalisering, arkivering, sags- og kontraktstyring, sparer I masser af tid og undgår fejl. Samtidig kan I lettere videndele på tværs af organisationen og leve op til gældende lovkrav.

Digitalt arkiv
Alt-i-én

Styr på alle data

Med DocuNote er det slut med at lede, fordi alle jeres dokumenter og e-mails nu samles ét sted i en fast struktur, som alle kolleger arbejder med. I kan lynhurtigt søge det frem, I skal bruge. Den nyeste version ligger altid først for, så I er sikre på at arbejde videre med det rette dokument, og I kan let genfinde ældre versioner. Al aktivitet logges, så det er let at se, hvem der har arbejdet med hvad.

Kun et sted
Alting smelter sammen

Integrationer – DocuNote henter alt

Ved at integrere fagsystemer i DocuNote, kan I arbejde mere effektivt, fordi informationer kun skal vedligeholdes ét sted. Medarbejderne kan forblive i det samme system og tilgå data, der har sin oprindelse i andre systemer. Samtidig er der ofte mange penge at spare på licenser. Eksempler på systemer, som kan integreres med DocuNote er Navision, Axapta, GIS, Lectio, Ludus, Optagelse.dk, CVR og LOIS (Lifas)

"Det bedste ved DocuNote er, at alle dokumenter er samlet ét sted og søgemulighederne er rigtig gode."

Berit Nowak, System Manager – SK Forsyning A/S

Spar tid og undgå fejl
GISP – Er I bagefter?

Det er NU, I skal digitalisere

Rutineopgaver stjæler tid, og derfor digitaliserer danske virksomheder på livet løs. Fx ved at oprette effektive workflows, som holder styr på opgaver og forretningskritisk information, så alt huskes - og nye medarbejdere let kan overtage uden at glemme noget. I kan fx få notifikationer, hvis kolleger ændrer i et dokument, eller indstille DocuNote til automatisk sletning (kassation), når persondata ikke længere må opbevares. Kontakt os og hør om de mange, mange eksempler på digitale arbejdsgange, som kan gøre jer mere effektive.

På farten
Adgang 24-7

Adgang døgnet rundt

Med et IOS eller Android device har I konstant adgang til de nyeste sager og dokumenter, og kan nemt videresende dem som e-mails eller uploade nye dokumenter, fotos eller videoer. Desuden kan I læse og redigere dokumenter offline; alt synkroniseres næste gang, I er på et netværk. Kort sagt: I skal ikke vente med at løse administrative opgaver til I er tilbage på kontoret.

Gratis e-bog

Bliver dit it-projekt en succes eller en fiasko?

Viden om voksnes læring gør hele forskellen. Læs, hvordan du får alle med på vognen, når et nyt it-system skal implementeres.

Download e-bog

Nyhedsbrev

Må vi gøre dig klogere på videndeling?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – Lær om videndeling og effektive arbejdsdage.

Hos IntraNote hjælper vi dig og dine kolleger med at dele viden og data - og i nyhedsbreve deler vi ud af vores ekspertise, kundernes erfaringer og inviterer dig til relevante arrangementer.