IntraNote logo

Hos os handler digitalisering om at dele viden og data

banner
"IntraNote involverer sig meget med kunderne og er oprigtige, når de siger, at de vil være en del af vores løsning."

Johannes Mortensen, Planner – OK Plus A/S

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi kontakter dig

Har du ikke lige fundet det, du søger, eller vil du vide mere om IntraNote og vores løsninger?

Så send os en besked, og du hører hurtigt fra os.

Solid dansk virksomhed med internationalt udsyn

Hos IntraNote vil vi være tæt på kunden og indgående forstå de brancher, vi leverer løsninger til. Derfor gør vi os stor umage med at forstå jeres hverdag.

Vi udvikler, rådgiver og implementerer brugervenlig software via ECM-løsninger. ECM (Enterprise Content Management) samler en virksomheds viden og data (korrespondance, information og dokumentation) ét sikkert sted.

Løsningerne omfatter bl.a. intranet og dokumenthåndtering: Vi passer på data og sørger samtidig for, at jeres medarbejderes know-how, og organisationens dokumenter og informationer, omsættes til værdiskabende videndeling.

Intranote juni 19_0064-1680x750

 

IntraNote a/s

Digitalisering handler om mennesker, der deler viden og data

Derfor sørger vi for at være tæt på vores kunder, så vi kan afkode, hvordan brugervenligt software bedst muligt sættes i spil på den enkelte arbejdsplads.

Fleksibel standardløsning

Vores fleksible standardløsninger er klar til brug. Samtidig kan de tilpasses præcis de funktionaliteter, som I har brug for. Alt kan integreres til eksisterende systemer. Vi viser jer, hvordan I fremover selv tilpasser løsningen, hvis I ønsker det. I kan naturligvis også lade os ordne det hele.

Fremtidssikret teknologi

IntraNote er Microsoft Gold Partner. Derfor er I sikre på, at alt er kompatibelt med Microsofts produkter, løbende godkendes af Microsoft og nemt passer ind i jeres øvrige it-struktur. Medarbejderne møder en velkendt brugerflade og tager derfor lynhurtigt det nye system til sig.

Erfarent netværk

Det er vigtigt for os at være tæt på dig som kunde. Derfor tilbyder vi servicebesøg og gratis ERFA-dage, hvor I møder andre kunder til fælles sparring og præsenteres for den nyeste udvikling fra IntraNote. ERFA-dagene sammensættes af deltagere med ensartede løsninger, så I kan inspirere hinanden.

Professionelle projekter

Mange it-projekters succes er stærkt afhængige af professionel projektledelse. Derfor arbejder vi efter den standardiserede og gennemprøvede projektmodel PRINCE2. Det sikrer formaliseret opgavestyring, løbende evaluering og målinger på fremdrift og gevinstrealisering i forhold til jeres succeskriterier.

Højt serviceniveau

Vi tilbyder slutbrugervideoer, superbruger/administratorkurser og uddannelsesforløb. Desuden er vores Udvikling, Implementering og ServiceDesk samlet under ét tag, da vi ved, at det betyder meget at få dansk support. I er derfor garanteret en leverandør, der altid er klar til at hjælpe jer.

Nem opgradering til ny version

IntraNotes løsninger er bagudkompatible, og I kan let opgradere til nyeste version, så I hele tiden opnår fordele af ny funktionalitet. Vi udvikler løsningerne ud fra markedsudviklingen og kundeønsker, og gør dem tilgængelige for alle, så I får en skalerbar løsning, som I selv kan tilpasse jeres behov.

E-bog

Bliver dit it-projekt en succes eller en fiasko?

Viden om voksnes læring gør hele forskellen.
Læs, hvordan du får alle med på vognen, når et nyt it-system skal implementeres.

Download e-bog