IntraNote logo

Pssst – Få videndelingshusets allerbedste tips

Vi har minimeret risikoen for menneskelige fejl i DocuNote

Medierne er fulde af det. Den ene skrækhistorie efter den anden om hackerangreb, ransomware og datalæk fra både offentlige og private virksomheder. Det leder selvfølgelig til en øget opmærksomhed på sikkerheden – det mærker vi også hos IntraNote.

Få et digitalt modtagersystem nu

Som uddannelsesinstitution har I modtaget et brev fra Digitaliseringsstyrelsen om, at det er lovpligtigt at opsætte et modtagersystem i Digital post – og at det skulle have været på plads den 8. januar 2024.

Vi bruger allerede AI – og er klar på endnu mere

Kunstig intelligens, AI, er allerede nu en integreret del af den måde, vi arbejder på hos IntraNote og i vores løsninger. Og har været det længe. Vi er så vant til at arbejde med automatiseringer, workflows og digitalisering af processer – og selvom ...

Et stort servicegen og omfattende IT-viden = den perfekte IT-supporter

”Under min uddannelse til datamatiker, dykkede jeg ned i kode, databaser og udviklingsprocesser. Som færdiguddannet gik jeg i tænkeboks – for hvordan kunne jeg kombinere mine IT-kompetencer og min tidligere erfaring med kundeservice? Det førte mig ti...

Sådan sikrer Kim værdi i alle processer hos IntraNote

Kim Hansen er Head of Professional Services hos IntraNote og har været ansat siden november 2023. Kim sikrer, at IntraNotes tekniker- og konsulentressourcer bliver benyttet optimalt, og at vi er compliant, både it-mæssigt og i forhold til GDPR.

I får ikke nok ud af DocuNote

Gør du bare, som du plejer? Det skal du holde op med! Også når du bruger jeres ESDH-system.

Rettigheder – pas på kompleksiteten

Gode vaner omkring styring af rettigheder er hjælp til selvhjælp. I Service Desk kan supportkonsulenterne nemlig høre, at kunder jævnligt har svært ved at jonglere med for mange adgange.

Lettere arbejdsgange for sagsbehandlere i medlemsorganisationer

Sagsbehandlere i medlemsorganisationer har en kompleks hverdag. Læs her om de mange fordele ved at digitalisere arbejdsgangene.

Digitalisering af tilslutningsprocessen i forsyningsselskaber

Nye kunder udsættes ofte for ”gammeldags” tilslutningsaftaler, som skal udskrives, udfyldes, indscannes og sendes med mail til forsyningsselskabet. Det gør det bøvlet at ansøge om tilslutning - og besværligt for forsyningsselskabets medarbejdere at b...