IntraNote logo

Pssst – Få videndelingshusets allerbedste tips

Rettigheder – pas på kompleksiteten

Gode vaner omkring styring af rettigheder er hjælp til selvhjælp. I Service Desk kan supportkonsulenterne nemlig høre, at kunder jævnligt har svært ved at jonglere med for mange adgange.

Lettere arbejdsgange for sagsbehandlere i medlemsorganisationer

Sagsbehandlere i medlemsorganisationer har en kompleks hverdag. Læs her om de mange fordele ved at digitalisere arbejdsgangene.

Digitalisering af tilslutningsprocessen i forsyningsselskaber

Nye kunder udsættes ofte for ”gammeldags” tilslutningsaftaler, som skal udskrives, udfyldes, indscannes og sendes med mail til forsyningsselskabet. Det gør det bøvlet at ansøge om tilslutning - og besværligt for forsyningsselskabets medarbejdere at b...

Uddannelser hjælpes ad med digitalisering

Digitalisering er i høj grad holdspil. Gode brancheløsninger skabes i en dialog mellem brugere og udviklere, og danske uddannelserne har i årevis spillet sammen med IntraNote om DocuNote Uddannelse. En af dem er Herning Gymnasium.

Få styr på jeres levering til Rigsarkivet

Arkivloven. Alene ordet kan få flinke uddannelsesmedarbejdere til at se lidt bistre ud. Men der er ingen vej udenom. Rigsarkivet vil have vigtige data, og IntraNote hjælper jer naturligvis med at levere i DocuNote.

Uddannelserne skal have styr på NgDP

Til november er det slut med e-Boks for alle uddannelser og andre offentlige institutioner. På IntraNote er vi selvfølgelig klar med en løsning i DocuNote, så I både kan sende og modtage post, når efteråret sætter ind og e-Boks sætter ud.

En hverdag med data, datastrømme og aktiviteter

Tommy Kjeldahl Jensen, IT-systemanalytiker hos IntraNote a/s

Hvad er den digitale arbejdsplads?

Hvad vil det sige at være en digital arbejdsplads? Det varierer fra branche til branche. Behovene for digitalisering er forskellige, og det er virksomhedernes mulige udbytte også. Med udgangspunkt i forfatter og rådgiver Jane McConnells udlægning af ...

Skaber (yderligere) digitalisering værdi for jeres virksomhed?

Digitalisering, digital workspace, digital arbejdsplads osv. Kært barn har mange navne, og vi taler meget om, hvordan forskellige sektorer kan digitaliseres, og hvad man som virksomhed kan få ud af at digitalisere. Men digitalisering må aldrig ske fo...