IntraNote logo

Exformatics fusionerer ind i IntraNote 

IntraNote har længe været en del af Volaris Group, og da Volaris overtog den københavnske softwarevirksomhed Exformatics i slutningen af 2022, blev Exformatics lagt ind under IntraNote med Holger Foss som direktør for begge selskaber.  

Nu tager vi det næste skridt, og den 1. maj fusionerer Exformatics ind i IntraNote som en lodret fusion, hvor alle aktiver og forpligtelser fra Exformatics følger med over i IntraNote. 

Hvad betyder fusionen for dig som kunde?

Aktivitetsstyringssystemet Exfonet fortsætter som hidtil, og vi vedligeholder og supporterer det, som I har været vant til og med de samme medarbejdere.

Der er et stort værdifællesskab mellem Exformatics og IntraNote, og vores produkter supplerer hinanden, så vi kan tilbyde kunderne endnu bedre løsninger til dokumenthåndtering og sagsstyring. Derfor er fusionen foregået uproblematisk og med stor succes hen over de seneste 15 måneder, både hvad angår ledelse, medarbejdere og produkter.  

Vi oplever allerede nu mange driftsfordele ved fusionen, og vi er glade for at udvide vores produktportefølje med aktivitetsstyringssystemet Exfonet. Ovenikøbet har vi nu kontor både i Silkeborg og København og er oppe på 40 medarbejdere.   

Har du spørgsmål til fusionen, så tag fat i direktør Holger Foss på telefon 20 30 66 66 eller på holger.foss@intranote.dk 

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere og byder Exformatics’ kunder og medarbejdere varmt velkommen i IntraNote.