IntraNote logo

I får ikke nok ud af DocuNote

Gør du bare, som du plejer? Det skal du holde op med!  
Også når du bruger jeres ESDH-system.  

DocuNote kan meget mere, end du tror! 

Mange af vores kunder har haft DocuNote i lang tid og er glade for, hvordan systemet understøtter de daglige opgaver. DocuNote løser de forretningsmæssige behov, som systemet er købt til. Og alt er godt.  

Eller… 

Der er helt sikkert sket en hel masse i virksomheden, siden du eller en tidligere ansat besluttede at anskaffe jeres dokumenthåndteringssystem. Og heldigvis er det samme tilfældet med DocuNote.  
Vi udvikler hele tiden på vores ESDH-system og tilbyder et hav af funktionalitet som standard – også noget I kan bruge i jeres virksomhed.  

Kan du genkende nogle af de følgende scenarier? 
- så er det tid til en snak med en af vores dygtige konsulenter. 

  1. Den underliggende proces, som DocuNote håndterer, er ændret eller blevet mere kompleks med tiden.  Derfor kan den måde, som DocuNote understøtter processen på, optimeres og gøres smartere. 

Hvordan griber I så det an? 

Genbesøg processen og de aktører, der er involveret i den for at undersøge, om vi har udviklet nye features siden sidst, som I kan tage i brug. Måske skal der ryddes op i nogle opsætninger og findes nye måder, I kan arbejde smartere på. Sørg også for at uddanne medarbejderne, så de får det optimale ud af DocuNote. Du finder vores kursusoversigt lige her.

På den måde får I mere ud af jeres løsning! 

  1. I takt med, at virksomheden udvikler sig, kommer der konstant nye processer til. Ofte knopskyder de og bliver håndteret manuelt og forskelligt fra afdeling til afdeling. Det går ud over effektiviteten og øger fejlraten. 

Det kan du gøre noget ved.  

Få et overblik over alle forretningskritiske processer og hvordan I håndterer dem. Sørg for at digitalisere alt, der kan digitaliseres, og som dermed kan håndteres af den løsning, I allerede har implementeret. Du ved, hvor vigtig en brik DocuNote er for jeres eksisterende processer – så skynd dig at få alle de kritiske processer ind under den samme hat og få mere ud af jeres investering.  
 
3. Mon ikke I har fået nye samarbejdspartnere, nye systemer, eller skal afrapportere til nye institutioner siden I begyndte at bruge DocuNote? Der er helt sikkert kommet flere data og mulighed for at integrere til data forskellige steder fra.  

Det kan vi håndtere for jer. Vi udbygger hele tiden vores portefølje af integrationer i takt med, at kunderne får nye behov – og det får de!  

Integrationerne bliver efterfølgende en del af standardløsningen, så alle kan få glæde af dem. Har du tjekket for nylig? Måske kan I bruge nogle af de eksisterende integrationsmuligheder?  

Ellers udvikler vi de integrationer, I mangler. Værdien er umiddelbar og direkte målbar – i form af optimerede processer og ikke mindst i form af sikkerhed i håndtering af data.  

Det foregår på denne måde:  
Vores erfarne konsulenter afholder workshops sammen med de vigtigste interessenter fra jer. Sammen kigger vi på den proces, I ønsker at understøtte, sammenholder det med funktionaliteten i DocuNote og leverer vores anbefaling til konfigurationer og optimeringer, så I hurtigt kan komme videre.  

Hvorfor ikke få glæde af funktionalitet, I allerede betaler for? 
DocuNote er et komplekst system med rigtig meget funktionalitet indbygget i løsningen per default. I har allerede betalt for den, så hvorfor ikke benytte de mange muligheder og høste den forretningsmæssige værdi – i stedet for at nøjes med at bruge et hjørne af systemet? 

Er du blevet nysgerrig, og vil du have et reality tjek af jeres brug af DocuNote, så tag endelig fat i mig på 93102064 eller carsten.kjeldsen@intranote.dk .