Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
IntraNote logo

Pressemeddelelser

Seneste nyt fra IntraNote

Silkeborg den 9. september 2019

IntraNote har netop indgået SKI-aftale 02.19

IntraNote a/s er netop godkendt til at levere kontraktstyring, dokumenthåndtering, digital underskrift og intranet til Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) Dermed kan offentlige institutioner i de kommende år få fuld gang i videndelingen via systemerne DocuNote og IntraNote WorkSpace.

Læs pressemeddelelsen

Silkeborg den 24. maj 2019

Har du chattet med dit intranet i dag?

IntraNote a/s og startup-virksomheden BotXO indgår i partnerskab om at bringe chatbot-teknologi og AI ud til intranetbrugerne.

Læs pressemeddelelsen

Silkeborg den 8. oktober 2018

Videndeling - en diciplin vi alle skal mestre

It handler om mennesker. I en digital verden er det afgørende at forstå den hverdag, som kunderne sidder i. Det har videndelingshuset IntraNote nu taget konsekvensen af. Navnet ”IntraNote WorkSpace” markerer en ny tid, hvor IntraNote for alvor sætter brugeren i centrum.

Læs pressemeddelelsen

Silkeborg den 15. maj 2018

BIOFOS ny kunde hos IntraNote

Danmarks største spildevandsvirksomhed har netop valgt videndelingshuset IntraNote A/S som leverandør af dokumenthåndtering.

Læs pressemeddelelsen

Silkeborg den 7. maj 2018

IntraNote udvider forretningsområdet

Videndelingshuset IntraNote a/s udvider forretningsområdet til nu også at omfatte rådgivning af ledelser og kommunikationsafdelinger omkring intern kommunikation.

Læs pressemeddelelsen

Silkeborg den 13. februar 2018

Folketinget ny kunde hos IntraNote

Folketinget har netop valgt videndelingshuset IntraNote a/s som leverandør af ny samarbejds- og videndelingsplatform.

Læs pressemeddelelsen

Al pressemateriale er til fri afbenyttelse for medier.
IntraNote er en åben virksomhed, der meget gerne har dialog med pressen omkring digitalisering, videndeling og hvad journalister ellers finder relevant.
Henvendelser kan rettes til adm. direktør Lars Hegaard på telefon 30700425 eller e-mail lhe@intranote.dk samt til kommunikationsafdelingen på telefon 70269500 eller e-mail info@intranote.dk

Nyhedsbrev

Må vi gøre dig klogere på videndeling?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – lær om videndeling og effektive arbejdsdage.

Hos IntraNote hjælper vi dig og dine kolleger med at dele viden og data - og i nyhedsbreve deler vi ud af vores ekspertise, kundernes erfaringer og inviterer dig til relevante arrangementer.